Clubavond

Mahjongvereniging “Schoon Spel” komt elke dinsdagavond in Oss bijeen om gezamenlijk te Mahjongen. In de even weken wordt er een competitieronde gespeeld, waarin gestreden wordt om de topplaatsen van de clubranglijst. In de oneven weken wordt op de dinsdagavond recreatief gespeeld, waarin geoefend kan worden voor de competitieronde en voor toernooien, en waarin nieuwe varianten op het spel uitgeprobeerd kunnen worden. Liefhebbers kunnen ook de Japanse variant van het spel op deze avond spelen. Dit is een prima avond om eens een kijkje te komen nemen! De spelregels die worden gehanteerd zijn de Mahjong Competition Rules (MCR) en voor de Japanse variant, genaamd Riichi, de Riichi Competition Rules (RCR). Kijk voor meer informatie hierover op onze ‘Spelregels’ pagina, of op de website van de Nederlandse Mahjong Bond (NMB).

 

Wanneer?

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur.

Even weken: competitieavond MCR

Oneven weken: MCR recreatief en competitie Riichi

 

Waar?

“Schoon Spel” komt bijeen in Wijkcentrum Schadewijk. 
Deze locatie is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, en er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Wijkcentrum Schadewijk

Leeuwerikstraat 2

5348 XA  Oss

Tel.: 0412-859039

 

 

 

Interesse?

Wil je een keertje komen kijken op onze clubavond of een keertje meespelen? Dat kan! Er kan altijd tijd vrijgemaakt worden om belangstellenden een introductie te geven, of een nieuw lid uitgebreide uitleg te geven.

Regelmatig geven we ook cursussen Mahjong.

Kom vrijblijvend een keertje langs. Wij vragen u vriendelijk om van te voren wel even contact op te nemen met Kees Borremans (voorzitter) per telefoon of e-mail.

Contactgegevens:

Mobiel: 06-17477390 (K. Borremans)

E-mail: info@schoonspel.nl