Lid worden?

Enthousiast geworden? Je kunt lid worden van Mahjongvereniging “Schoon Spel” voor een contributie van € 50,00 per jaar voor een ‘Recreantenlidmaatschap’ of € 62,00 per jaar voor een ‘Competitiespeler’,  Dit is inclusief (verplicht) lidmaatschap van de Nederlandse Mahjong Bond (NMB).

 

De NMB heeft ervoor gekozen om het lidmaatschap op te splitsen, zodat alle spelers op eigen niveau kunnen spelen. Leden van "Schoon Spel" ontvangen regelmatig digitaal nieuws van de Nederlandse Mahjongbond, met daarin onder andere nieuwsbrieven met artikelen over Mahjong, raadsels  en verslagen van toernooien.

 

Eigen toernooien zijn toegankelijk voor alle leden (competitiespelers en recreanten) van de Mahjongvereniging. Ook aan nationale en internationale toernooien mogen zowel recreanten als competitiespelers deelnemen.

 

Wil je lid worden?

Stuur dan een e-mail naar (info@schoonspel.nl)  met de volgende gegevens:

Naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de secretaris (06-50428836).

 

Natuurlijk mag je ook eerst komen kijken en evt. een paar keer meespelen. Graag van tevoren aanmelden als je wilt komen.

Tel. 06-17477390 (Kees Borremans, voorzitter)

 

 


*NB: leden van Mahjongvereniging Schoon Spel gaan ermee akkoord dat hun naam en eventuele foto’s van Mahjongactiviteiten zoals clubavonden of toernooien op de website van de club en/of van de Nederlandse Mahjong Bond gebruikt worden.