Lid worden?

Enthousiast geworden? Je kunt lid worden van Mahjongclub “Schoon Spel” voor een contributie van € 45,00 per jaar voor een ‘Recreantenlidmaatschap’ of € 57,00 per jaar voor een ‘Competitiespeler’,  Dit is inclusief (verplicht) lidmaatschap van de Nederlandse Mahjong Bond (NMB).

 

De NMB heeft ervoor gekozen om het lidmaatschap op te splitsen, zodat alle spelers op eigen niveau kunnen spelen. Leden van "Schoon Spel" ontvangen regelmatig nieuws (meestal digitaal) van de Nederlandse Mahjongbond, met daarin onder andere artikelen over Mahjong en verslagen van toernooien.

 

Clubtoernooien zijn toegankelijk voor alle leden (competitiespelers en recreanten) van de Mahjongclub. Ook aan nationale en internationale toernooien mogen zowel recreanten als competitiespelers deelnemen.

 

Wil je lid worden?

Stuur dan een e-mail naar ons (info@schoonspel.nl) of vul hier het invulformulier in met de volgende gegevens:

 

Je kunt ook telefonisch contact opnemen (06-50428836).


*NB: leden van Mahjongclub Schoon Spel gaan ermee akkoord dat hun naam en eventuele foto’s van Mahjongactiviteiten zoals clubavonden of toernooien op de website van de club en/of van de Nederlandse Mahjong Bond gebruikt worden.