Lid worden?

Ben je enthousiast geworden over mahjong en kun je niet wachten om het te gaan spelen? Je kunt lid worden van Mahjongvereniging “Schoon Spel” voor een contributie van € 50,00 per jaar.  Dit is inclusief (verplicht) lidmaatschap van de Nederlandse Mahjong Bond (NMB). Ook verzorgen wij een beginnerscursus. Als je daar meer over wil weten nemen dan contact op middels info@schoonspel.nl

 

De NMB heeft ervoor gekozen om het lidmaatschap op te splitsen, zodat alle spelers op eigen niveau kunnen spelen. Je kunt recreatief lid zijn of competitiespeler. Leden van "Schoon Spel" ontvangen regelmatig digitaal nieuws van de Nederlandse Mahjongbond, met daarin onder andere nieuwsbrieven met artikelen over Mahjong, raadsels en verslagen van toernooien.

 

Eigen toernooien zijn toegankelijk voor alle leden (competitiespelers en recreatieve leden) van de Mahjongvereniging. Ook aan nationale en internationale toernooien mogen zowel recreanten als competitiespelers deelnemen.

 

Wil je lid worden?

Stuur dan een e-mail naar info@schoonspel.nl met de volgende gegevens:

Naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de secretaris 06-50428836

 

Natuurlijk mag je ook eerst komen kijken en evt. een paar keer meespelen. Graag van tevoren aanmelden als je wilt komen.

Tel. 06-17477390 (Kees Borremans, voorzitter)

 

*NB: leden van Mahjongvereniging Schoon Spel gaan ermee akkoord dat hun naam en eventuele foto’s van Mahjongactiviteiten zoals clubavonden of toernooien op de website van de club en/of van de Nederlandse Mahjong Bond gebruikt worden.