Leuven (B), 4/5-mei-2024 - Terwijl oorlogsbewust Nederland zich in rouw dompelde tijdens de nationale herdenking van alle oorlogs-slachtoffers en daarna ouderwets onze vrijheid vierde was er één Schoon Spel die zich losrukten van deze traditie om zich te meten met de ,hoofdzakelijk, Belgische MCR-spelers. Omdat uw vertrouwde verslaggever niet aanwezig was heeft Dimphy de honneurs waargenomen. En dat heeft ze met verve gedaan zoals we hierna kunnen lezen.

Het was me wat, 2 toernooien 2 weekenden achter elkaar. Vorige week 2 dagen riichi in Leuven. Maar het ging zoals zo vaak, slechte stenen, verkeerde keuzes, self-picks tegen etcetera. Helaas kwam ik dus niet verder dan de 35ste plaats van 48. Wel bijzondere lui aan tafel, jong, veel M en diverse "nerds" zal ik ze maar noemen.
Afgelopen weekend weer in Leuven, MCR dat ging me beter af. Zaterdag 4, 2, 4, 2 tafelpunten en op plaats 3. Dat geeft de burger moed. Maar dan komen ernog 3 rondes op zondag. 0, 2, 1.🙈
Uiteindelijk toch nog een 15e plek en omdat de Rode Lotus 15 jaar bestaat een leuke prijs. De spelers bij MCR zijn duidelijk minder gestessed vind ik.

Maar Marieke had alles prima voor elkaar in het Pieterman bridgecentrum.

Nu maar weer in training voor het RDO in Oss komend weekend!

<terug>