Berghem, 26-aug-2023 - Alweer voor de 12e keer organiseerde Schoon Spel het inmiddels beroemde Skôn Spel Toernooi. En we hebben gemerkt dat de interesse voor wedstrijden weer terug komt. Ook van onze eigen club waren er deze editie veertien deelnemers. Een aantal dat we jaren niet mee hebben gemaakt. 

Maar ook de andere clubs lieten zich niet onbetuigd. Niet alleen de kwantiteit viel op. Maar ook op de kwaliteit viel niet veel af te dingen. Bij zowel de recreanten als de competitie ging de winnares er met de volle mep aan punten vandoor. Bij de competitie was dat Annet Kitslaar van mahjongclub Bamboe Acht. Bij de recreanten liet het vroeger roemruchte 13 wezen weer eens van zich horen middels Elly Suderée. Twee terechte winnaressen.

Zoals reeds gemeld waren er een heleboel Schoon Spel'lers. Uiteraard met gemengde resultaten. Zo was er bij de 36 recreanten een groepje "het was niet best vandaag" dat aangevoerd werd door Kees B (36e), Marlies (34e) en Trees (32e). En tweede groep droeg de naam "het kon slechter maar ook veel beter". Hier vinden we Herman (29e), Sjannie (25e) en Jolien (24e). Kijken we nog wat verder omhoog dan komen we bij "het kon beter maar ook veel slechter" met Rita (19e). De beste recreant namens Schoon Spel was Dora met een hele, hele knappe vierde plaats.

Bij de competitie was er eigenlijk maar één speler van onze club waarvan het de moeite van het vernoemen waard is. Olav wordt 18e. De overige Schoon Spel'lers: Jacqueline (30e), Cisca (39e), Sohana (43e), Anja (46e), Mattheu (48e) en Dimphy (52e)

<terug>